25 Mayıs 2009 Pazartesi

Galatasaray Store ile LÖSEV El Ele!


26 TL

26 TL





3 TL

9 TL



Galatasaray Store, sosyal sorumlulukta da bir ilke imza atıyor!
Lösemili Çocuklarımıza Sarı Kırmızı Umut Işığı…
LÖSEV ve Galatasaray Store, sosyal sorumluluk çalışmalarında bir ilke imza atıyorlar.
LÖSEV'in 2004'ten bu yana yürüttüğü lösemi hastası çocuklarımızın annelerinin iyileştirilmesi kapsamında hayata geçirilen atölye çalışmaları, Ispanak Markası adı altında ülkemizde tanınan bir marka olma yolunda çok önemli adımlar atmakta. İnternette LÖSEV ve Ispanak resmi web sitesinde, önemli alışveriş merkezlerindeki LÖSEV stantlarında ve önemli zincir mağazalarda satışa sunulan ürünler ilk defa bir spor kulübü çatısı altında yer alarak Galatasaray Store’larda taraftarların beğenisine sunulmaya başladı.
Ispanak tarafından Galatasaray Store’lar için özel olarak üretimi yapılan parçalı formalı kız ve erkek bebekler, magnet - rozetler ve yastıkları satın alan Galatasaraylı taraftarlar, hem takımlarına olan tutkularını gösterecek, hem de sosyal sorumluluklarını yerine getirerek lösemi hastası çocuklarımıza umut ışığı ve yaşam olacaklar!
ÜMİDİN RENKLERİ SARI- KIRMIZI İLE HAYATA TUTUNMAK
Lösemili çocukların tedavilerindeki başarı oranlarını %100'lere çıkarmayı hedefleyen LÖSEV, bu tedavi sürecinde en zor yükü üstlenen anneler için moral değerler bakımından birçok proje hayata geçiriyor.
Uzman eğitmenler tarafından yürütülen mesleki eğitimler, kişisel gelişim kurs ve seminerler sayesinde annelerdeki olumlu gelişimlerin çocukların tedavisinde başarı oranlarını pozitif yönde etkilediği bilimsel gerçeğinden yola çıkan LÖSEV, annelerin rehabilitasyon amaçlı atölye çalışmalarına da gereken önemi gösterip, çalışmaları Ankara’dan başlayarak Diyarbakır, İstanbul ve İzmir atölyelerine taşıyor.
“BİR ASLAN GÜCÜNDE ÇOCUKLAR İÇİN SARI-KIRMIZI LÖSEV BEBEKLERİ SEÇİN…”
Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.
Galatasaray böylesine önemli bir projeye tüm camia adına gereken duyarlılığı gösterip; Türkiye genelindeki mağazalarında LÖSEV markalı ürünlerin satışına yer vererek annelerimizi ve çocuklarımızı cesaretlendirmek ve güç vermek adına yola çıktı.
Siz de bu desteğin bir parçası olabilir; tek bir güne özel değil, bundan sonra kendinize ve Galatasaray taraftarı sevdiklerinize aldığınız her LÖSEV markalı sarı-kırmızı renklerle özel olarak hazırlanmış ürünler ile bir çocuğumuzun daha hayata sımsıkı bağlanmasına yardımcı olabilirsiniz.
Anlamlı bir armağan vermek istediğiniz tüm zamanlarda Galatasaray Store’lardan,
http://www.gsstore.org/, http://www.ispanak.com.tr/ adresinden satın alınacak her ürün, hem annelerimizin hem çocuklarımızın yüzlerini güldürecek!


“Haydi Galatasaraylı! Çocuklarımızın Yüzünü Güldürmek İçin Galatasaraylı Bir LÖSEV Bebekten Daha Güzel Ne Olabilir ki?”

0 yorum: