11 Nisan 2009 Cumartesi

Cumartesi avantajı


Cumartesi günümüzü çapkın oğlumuz doruk efe ile avantajda geçirdik, çapkın diyoruz çünkü ne kadar bayan varsa mutlaka kendini göstermeyi bildi ve kendini sevdirdi, etrafa saçtığı gülücüklerden nasibini alan doruk efenin gözünü kestirdiği bayanlarda paşamızla ilgilenmeden edemedi hani.. ;)(bakınız aşşağıda görüldüğü üzere birini daha gözümüze kestirdik )

Rahat durmadık pek, acıktık uykumuz geldi ama yılmadık, avantajın orta yerinde yemeğimizi afiyetle yedik suyumuzu içtik, elimize geçen herşeyi atti diyerek yere attik...




Burger'le de tanıştık, bu tanışma sadece bizim karnımızın acıktığı ve başka yemek yiyebileceğimiz bir yer olmadığından kesinliklte tavsiye etmiyoruz hele hele bücürüklere, bakmayın bize siz, burger ile ilk tanışan nesil olduğumuzdan aramıyoruz pek :)..


ayrıca parka da gitmeye başladık ilk defa kaydıraktan kayarken mutluluktan havalara uçuyorduk, havanın güzel olması da paşamızı coşturdukça coşturdu...

Boşuna demiyoruz zamparalık yapıyor diye, bakın biri daha gözümüze takıldı, karizma bakmışsın dore hayırdır ? gözünün rengine, yüzünün güzelliğine... neyse hadi.. ;)


5 yorum:

Mlke_Btkn on 11 Nisan 2009 22:46 dedi ki...

Nilücüm çok tatlısınız canım ana oğul :) allah sizi nazarlardan saklasın...
(Aminnnn))
Öptük sizi batıkan ve ben...

dore-nilü on 11 Nisan 2009 23:31 dedi ki...

saol melikecim amiiiin o sizin tatlılığınız cnm
bizde sizi öptük

Arzu-Azra on 12 Nisan 2009 00:36 dedi ki...

nilücüğüm ne güzel gezmişsiniz her zaman böyle mutlu olmanızı dilerim...

dore-nilü on 12 Nisan 2009 17:46 dedi ki...

SAOL arzucum in mutluallah hiçbirimizluğunu bozmasın

Adsız dedi ki...

ya cok tatlı cıkmıssınız canım benım ana ogul:)